Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Nieuws - Vernieuwde website

Welkom op de compleet vernieuwde website

Vanaf 1 oktober is de nieuwe website van Hebo Beton beschikbaar. Op de website vindt u alle informatie, producten en innovaties voor de optimale inrichting van uw bedrijfsterrein en/of dierenverblijf.

In de loop van de komende maanden zal de website verder uitgebreid worden, zodat Hebo Beton hét startpunt is voor keerwanden, betonplaten, asfalt, betonputten, stalvloeren en nog veel meer voor opslag en verharding. Vrijwel alle producten zijn zowel in standaardmaten en als maatwerkoplossing leverbaar. Hebo Beton begeleidt u desgewenst van het allereerste advies- en tekenwerk tot en met de volledige oplevering van uw bedrijfsterrein.

Neemt u voor vragen contact op met onze specialisten via 0513 – 416000 of per e-mail info@hebobv.nl. Buiten kantoortijden kunt u altijd een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij nemen op de eerstvolgende werkdag direct contact met u op.