Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Nieuws - Hebo Beton aanwezig tijdens Agrarische Schouw

Hebo Beton aanwezig tijdens Agrarische Schouw

De Agrarische Schouw in Joure is traditioneel voor Friesland en Noord Nederland een belangrijke plaats van ontmoeting en communicatie voor leveranciers en afnemers in de agrarische sector. Sinds jaar en dag wordt de beurs gehouden op de 4e donderdag in september. Decor is het sfeervolle park Heremastate in Joure.

De Agrarische Schouw in Joure is traditioneel voor Friesland en Noord Nederland een belangrijke plaats van ontmoeting en communicatie voor leveranciers en afnemers in de agrarische sector. Sinds jaar en dag wordt de beurs gehouden op de 4e donderdag in september. Decor is het sfeervolle park Heremastate in Joure.

Hebo Beton is dit jaar wederom aanwezig met een ruime stand. Bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste trends op gebied van erfinrichting en siloafdekking. Tevens worden in de stand enkele proefopstellingen getoond. Het aantal standhouders bedraagt ongeveer 125 en het bezoekersaantal ligt ongeveer op 4500 deze dag.