Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Nieuws - Succesvolle Landbouw Vakbeurs Assen

Succesvolle Landbouw Vakbeurs Assen

Hoewel de mechanisatiesector gedeeltelijk ontbrak , passeerden dit jaar ruim 26.000 bezoekers de Landbouw Vakbeurs in Assen. Voor Hebo Beton leverde dit drie kwalitatief goede beursdagen op met bezoekers die op zoek waren naar inhoudelijke informatie en advies.

Succesvolle beurs

Bezoekers konden op de stand meer informatie inwinnen over keerwanden, betonplaten en stalvloeren. Uniek was de presentatie van de High Welfare Floor en de diverse accessoires van Hebo Beton. Naast spanbanden, waterslangen en het nog steeds veel aangevraagde clicksysteem, toonde Hebo Beton de mogelijkheden om afdekken veiliger en gemakkelijker te maken.

Volgende editie Landbouw Vakbeurs Assen

Van dinsdag 26 november t/m vrijdag 29 november vindt de volgende editie plaats van de Landbouw Vakbeurs Assen. De vakbeurs zal vanaf die editie altijd in november plaatsvinden, eens in de twee jaar. Door het tijdstip te veranderen, krijgt de vakbeurs een betere positie ten opzichte van andere (inter)nationale agrarische vakbeurzen. En door de vakbeurs om de twee jaar te laten plaatsvinden, kunnen de exposanten het vakpubliek elke editie ook echt iets nieuws laten zien.

Nieuwe openingstijden

De zesde editie van de Landbouw Vakbeurs Assen duurt geen drie maar vier beursdagen, waarbij op donderdag de beurs ook ’s avond tot 22.00 uur te bezoeken is. Zo hebben alle agrariërs eens in de twee jaar de mogelijkheid om de Landbouw Vakbeurs Assen te bezoeken.