Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Stelconplaten

Stelconplaten

Stelcon platen worden in diverse sectoren gebruikt. Door de sterkte van de plaat is deze geschikt voor veel toepassingen in de agrarische en industriele sector. De plaats is bestand tegen bijzonder zware belasting, extreme weersomstandigheden en puntsbelasting. Stelcon geeft een stevige en stabiele ondergrond.

Eigenschappen Stelcon betonplaat

De eigenschappen van de Stelcon plaat zijn uniek, wat de Stelcon plaat de beste keus in betonplaten maakt. Met Stelcon kiest u voor een bijzonder duurzame plaat. De Stelcon plaat is probleemloos te (her)leggen en te verplaatsen, waardoor u ook bij bedrijfsverplaatsing uw Stelconplaten kunt meeverhuizen. Daarnaast is Stelcon een uiterst sterke plaat. Dit maakt de Stelconplaat geschikt voor locaties waar sprake is van zware belasting, bouwverkeer en landbouwverkeer.

Aanleg van betonplaten door Hebo Beton

Voordelen Stelcon platen

  • De beste keus in betonplaten.
  • Verkrijgbaar met hoeklijn en zonder hoeklijn
  • Diverse afmetingen en diverse dikten
  • Zowel met bewapening als met constructieve beton verkrijgbaar

Advies op maat

Neemt u contact op met de vakmensen van Hebo Beton voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de beste oplossing voor uw erf of bedrijfsterrein. Kijkt u ook bij Referenties voor reeds gerealiseerde projecten.

Andere betonplaten van Hebo Beton:

Ascon platen
Industrieplaten