Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Stalvloeren

Stalvloeren

Hebo Beton levert stalvloeren voor diverse toepassingen. Daarom is het leveringsprogramma van Hebo zeer uitgebreid en omvat het complete vloersystemen voor de rundveehouderij, de intensieve veehouderij en akkerbouw.

Uitvoeringen stalvloeren Hebo Beton

Alle roostervloeren van Hebo Beton zijn leverbaar in de standaard maatvoeringen. De draagkracht/belastbaarheid van de roosters loopt uiteen van 825 kg dierlijk gewicht tot 12 ton aslast. Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld qua afmeting en dikte? Hebo Beton levert u hiereen passende oplossing voor.

Alle vloeren voldoen aan de hoogste normen die gesteld worden volgens de zwaarste milieuklasse. Het KOMO certificaat is gebaseerd op NEN 3873. Kijkt u op onze referentiepagina voor gerealiseerde projecten en aanvullend beeldmateriaal.

Emissiearme stalvloeren
Vanuit de overheid gelden sinds 2010 strenge richtlijnen om de ammoniakuitstoot terug te brengen. Deze vernieuwde regelgeving heeft invloed op de keuze voor uw roostervloer bij nieuwbouw van uw stal. Met de emissievloeren van Hebo Beton voldoet u ruimschoots aan de regelgeving. Hebo Beton levert zowel de Patent Comfort Vloer als de High Welfare Floor.

Advies op maat

Neemt u contact op met de vakmensen van Hebo Beton voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de beste oplossing voor uw stalvloer. Kijkt u ook bij Referenties voor reeds gerealiseerde projecten.

Stalvloeren van Hebo Beton:

Patent Comfort

High Welfare Floor

Roostervloer