Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Sleufsilo wanden

Sleufsilo wanden

Hebo Beton is al meer dan 35 jaar dé leverancier van sleufsilowanden. Sleufsilowanden bepalen voor een groot deel de kwaliteit van uw kuilvoer en het gemak van werken. Dankzij het hoge kennisniveau van de medewerkers, bent u bij Hebo Beton verzekerd van een objectief en helder advies bij de aanschaf van onder andere sleufsilo wanden.

Sleufsilowanden van Hebo Beton

Voor uw sleufsilo biedt Hebo Beton wanden in talrijke maten en soorten. Onze topselectie:

Sleufsilo wanden van Hebo Beton

De sleufsilowanden van Hebo Beton worden in eigen beheer gemaakt en voldoen uiteraard aan de hoogste standaarden en nieuwste regelgeving. Hebo Beton levert sleufsilowanden grotendeels uit voorraad. Om de hoge kwaliteit van de wanden op een constant peil te houden, adviseert Hebo Beton u graag op gebied van bescherming tegen aantasting door agressieve stoffen die bij ruwvoer en natte bijproducten kunnen uittreden.

Toepassingen sleufsilowanden Hebo Beton

De sleufsilowanden van Hebo Beton zijn voor diverse toepassingen geschikt. Zo worden sleufsilowanden ingezet voor afscheiding, ruwvoeropslag of mestopslag. Daar waar maatwerk nodig is, biedt Hebo Beton de beste oplossing voor uw erf. Hierdoor realiseert u een optimale logistieke indeling van uw bouwblok. Door kritisch te zijn op uw erfinrichting, zorgt u voor optimale aanrijroutes en dit kan forse besparingen opleveren.

In de sleufsilo elementen kunnen hijsvoorzieningen worden aangebracht, waardoor de wanden eenvoudig zelf te verplaatsen zijn.

Contact

Neemt u contact met ons op indien u uitbreiding van uw silo’s of verplaatsing van uw silo’s overweegt. Bij Hebo Beton heeft u ruime keuze uit diverse typen sleufsilowanden. Voor diverse toepassingen heeft Hebo Beton de juiste wand. Kijkt u hier voor referentieprojecten voor de sleufsilowanden.