Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Sjorbanden

Sjorbanden

Heeft u een agrarisch bedrijf en wilt u uw silo snel, gemakkelijk en goedkoop kunnen afdichten? Hebo Beton levert diverse oplossingen, waaronder sjorbanden.

Sjorbanden van Hebo Beton

De sjorbanden van Hebo Beton worden onder eigen label geproduceerd. Bij de sjorbanden van Hebo Beton worden zware gegalvaniseerde, zelf ontwikkelde haken geleverd. Ze bieden u een snelle en eenvoudige oplossing om uw silo te dichten. Speciaal voor de agrarische sector heeft Hebo Beton sjorbanden ontwikkeld om silo’s mee af te dichten.

Voordelen sjorbanden

De sjorbanden bevorderen de druk van bovenaf op de kuil. Hiermee zorgen de sjorbanden en de folie ervoor dat er bijna geen lucht en water en wind in het ruwvoer kan komen, waardoor de kwaliteit van het ruwvoer optimaal blijft. De sjorbanden zijn snel en eenvoudig in gebruik en zijn een relatief goedkoop alternatief op andere afdichtingsmethodes zoals autobanden. De sjorbanden die wij leveren zijn verkrijgbaar in de standaardmaten van 9, 12 en 15 meter lang. Uiteraard zijn op aanvraag ook andere maten leverbaar.

Meer weten?

Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij u nog meer te bieden hebben voor het afdichten van uw silo? Naast sjorbanden kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor een kliksysteem of een loopplanken voor uw silo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.