Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Nieuws - Hebo Beton op Landbouwbeurs Assen 2013

Nieuwjaarsborrel Hebo Beton op Landbouwbeurs Assen

Van dinsdag 15 t/m donderdag 17 januari is de TT Hall Assen het trefpunt voor ondernemers en leveranciers uit de agrarische sector. Als afspiegeling van de regio legt de vakbeurs zich vooral toe op de akkerbouw en veehouderij. Ook Hebo Beton presenteert zijn nieuwe producten voor 2013. U bent van harte welkom op onze stand:182/183.

Vier succesvolle edities hebben het al bewezen; de Landbouw Vakbeurs Assen is hét trefpunt voor agrariërs uit Drenthe, Groningen, Friesland, Flevoland en Overijssel. Op de beursvloer ontmoet u uw(toekomstige) leveranciers uit de regio Noordoost-Nederland. Kortom; boeren gaan naar de Landbouw Vakbeurs Assen.

Tijdens de Landbouw Vakbeurs toosten we graag met u op het nieuwe jaar. We blikken terug en kijken vooruit. Kom dus naar onze stand (182/183) voor een glaasje en een hapje. Uiteraard staat, wanneer u daar de voorkeur aan geeft, ook de koffie voor u klaar. Wij zien u graag in Assen.

www.landbouwvakbeurs.nl