Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Nieuws - Meimaand = BOKANO-maand

Exclusief is inclusief voor Waterslangen en Trekkersysteem (Actie mei)

De hele maand mei profiteert u van extra voordeel op de BOKANO Waterslangen en de BOKANO Trekkersystemen. Exclusief BTW is gedurende de volledige maand mei inclusief BTW.

Deze actie geldt alleen voor de Waterslangen en het Trekkersysteem. Want mei is, met de eerste snede voor de deur, hét moment om te investeren in arbeidsgemak. Geen gesleep met banden, grind- en zandslurven en zwaar werk van het blootleggen van uw ruwvoer dit kuilseizoen.

Exclusief BTW is gedurende de volledige maand mei inclusief BTW.

Waterslangen

De BOKANO Waterslangen zijn ideaal voor snel een eenvoudig afdekken bij tussentijds kuilen. U brengt ze ongevuld aan over het plastic en vult de slangen  De waterslangen vervangen de autobanden én de grind- en zandslurven.

Uw voordelen

  • Makkelijk werken: de BOKANO waterslangen worden leeg op de kuil aangebracht. Ze zijn dan nog bijzonder licht. Zodra de kuil gesloten wordt, vullen de slangen zich met water en sluiten ze de kuil nagenoeg luchtdicht af.
  • Snel en schoon: zowel het aanbrengen als het vullen gaat snel. Omdat er geen autobanden en zand- of grindslurven nodig zijn, is het erf schoner.
  • Kwaliteit blijft behouden: de snelheid waarmee gewerkt kan worden, zorgt ervoor dat het kwaliteitsverlies van de kuil tijdens het openen en sluiten tot een minimum wordt beperkt.
  • Winterhard: vraag ons naar de mogelijkheden voor winterharde oplossingen.
  • Voordelig: BOKANO Waterslangen vormen een voordelig alternatief voor traditionele afdekmethoden als zand of autobanden.

Bestel vandaag nog want OP=OP!!!

Trekkersysteem

Geeft u de voorkeur aan gebruik van landbouwplastic voor uw kuil, maar zoekt u een manier om het openen en afdekken van uw ruwvoer te vergemakkelijken? Met het BOKANO Trekkersysteem rolt u binnen enkele minuten 70 tot 80 meter landbouwfolie van uw kuil. Het BOKANO Trekkersysteem gebruikt u in combinatie met een verreiker, shovel of trekker.

Uw voordelen

  • Zeer efficiënt en arbeidsvriendelijk systeem voor openen en afdekken van uw kuil
  • Te gebruiken in combinatie met standaard landbouwplastic
  • Verkrijgbaar met verwisselbare haspel, waardoor u nog flexibeler bent en meerdere kuilen tegelijkertijd kunt openen
  • Trekkersysteem wordt in de praktijk ook voor gebruik op meerdere bedrijven gekocht
  • Op 1 haspel rolt u probleemloos 70 tot 80 meter standaard landbouwplastic

Direct bestellen? Vandaag nog bellen!!

Informeert u vandaag nog naar de meimaand actie. Want op is op! Bel op nummer 06-51312687 of stuurt u uw bestelling per mail: info@bokano.nl.