Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Maissilo

Maissilo

In de agrarische sector is Hebo Beton al meer dan 35 jaar een gevestigde naam. Ook waar het gaat om de productspecificaties en toepassingen voor een maissilo is de kennis van de medewerkers van Hebo Beton zeer uitgebreid. Hebo Beton geeft haar klanten graag een objectief en helder advies, rekening houdend met de specifieke eisen aan de opslag van mais.

Maissilo aanleggen door Hebo Beton

Alle elementen voor de maissilo worden door Hebo Beton geleverd. Hierbij denkt u allereerst aan keerwanden en (zuurbestendige) asfalt vloeren voor de maissilo. Hebo Beton is echter ook leverancier van de bijbehorende producten zoals:

(*) Impregneringsmiddelen zijn essentieel bij de opslag van mais in een silo, vanwege de vrijkomende maissappen. Het is een coating die het beton van de maissilo nog beter beschermt tegen aantasting en dus de levensduur van uw maissilo verlengt.

Advies op maat

Neemt u contact op met de vakmensen van Hebo Beton voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de beste oplossing voor uw erf of bedrijfsterrein. Kijkt u ook bij Referenties voor reeds gerealiseerde projecten.