Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Machinaal klinkeren

Machinaal klinkeren

Hebo Beton biedt u naast betonplaten en asfalt voor uw erfverharding ook machinaal klinkeren als zeer duurzame oplossing. Afhankelijk van de eisen, de omstandigheden en uw wensen, kunt u bij Hebo Beton dus terecht voor diverse oplossingen voor uw erfinrichting.

Machinaal klinkeren door Hebo Beton

Hebo Beton is specialist in het machinaal aanbrengen van een klinkervloer, bijvoorbeeld voor een toegangsweg, loodsvloer of bedrijfsterrein. Doordat de klinkers machinaal worden gelegd, is het mogelijk in korte tijd een groot oppervlakte te klinkeren. Indien gewenst verzorgt Hebo Beton ook het grondwerk of zelfs de begeleiding van het project vanaf het eerste begin.

H-profiel klinkers machinaal klinkeren

Een zeer sterke oplossing is de toepassing van H-profiel klinkers. Door de vorm van de klinker is het onderlinge verband groter. Uw vloer is daardoor een stuk sterker dan bij gebruik van standaard klinkers. Informeer, uiteraard vrijblijvend, eens naar de mogelijkheden en de tips die de specialisten van Hebo Beton uw graag geven.

Met Hebo Beton haalt u vakmensen met verstand van zaken op uw erf.