Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Nieuws - Landbouw vakbeurs Assen

Landbouw vakbeurs Assen - 26 tot en met 29 november 2013

Van 26 november tot en met 29 november is Hebo Beton wederom te vinden op de Landbouwvakbeurs in Assen. De Landbouw Vakbeurs Assen duurt vanaf nu geen drie maar vier beursdagen en ook kunt u de beurs op donderdagavond bezoeken.

Op dinsdag 26 november gaat in de TT Hall Assen de 6e editie van de Landbouw Vakbeurs Assen van start. Zoals vanouds is er nu weer mega veel mechanisatie te zien op de Landbouw Vakbeurs Assen.

VAN JANUARI NAAR NOVEMBER

De Landbouw Vakbeurs Assen vond altijd plaats in januari, maar wordt nu in november georganiseerd. Zo heeft de beurs een betere positie op de internationale beurzenkalender. Dit jaar staat de vakbeurs daardoor twee keer op de agenda. Deze editie is ook de complete mechanisatiesector vertegenwoordigd en pakken alle bekende bedrijven weer groots uit op de beursvloer.

MECHANISATIE EN MEER

Behalve een breed assortiment landbouwmachines, is er zoals altijd nog veel meer te zien op de Landbouw Vakbeurs Assen. Hebo Beton presenteert  op de beurs in Assen naast de bekende producten (keerwanden, betonplaten en putten) ook enkele nieuwe producten, zoals asfalt en de High Welfare Floor.

Kom kennis opdoen bij de ruim 250 exposanten, maak kennis met (nieuwe) producten en diensten waarmee u direct uw bedrijfsvoering verder kunt verbeteren. De Landbous Vakbeurs bestrijkt maar liefst ruim 18.000 vierkante meter beursoppervlak.