Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Kavelpad

Kavelpad

Een goed verhard kavelpad of toegangsweg kan worden uitgevoerd in gestort beton, asfalt en kavelpadplaten. Hebo Beton verzorgt voor u de gehele aanleg van een kavelpad of toegangsweg. Afhankelijk van de ondergrond van het kavelpad kan Hebo Beton u adviseren in uw keuze. Hebo Beton kan u dan ook garanderen dat u jaren lang profijt heeft van uw kavelpad of uw toegangsweg.

Aanleg kavelpad door Hebo Beton

Voordelen Industrieplaten voor uw kavelpad

Voor het aanleggen van een kavelpad kunt u kiezen voor betonplaten. Deze platen hebben een afmeting van 320x270x17cm. Door dit grote oppervlak blijft de plaat stabiel liggen en kunnen wij een breed kavelpad leggen. De platen kunnen zowel in de lengte als in de breedte gelegd worden en zijn altijd sluitend. Door de grote afmeting van de plaat, blijft het kavelpad er strak uit zien. Een kavelpad plaat is een duurzame, onderhoudsvrije oplossing en gaat jarenlang mee.

Advies op maat

Neemt u contact op met de vakmensen van Hebo Beton voor vrijblijvend advies op maat. Onze vertegenwoordiger brengt een bezoek aan uw bedrijf en kan ter plaatse de situatie beoordelen en met u bespreken.

Kijkt u ook bij Referenties voor reeds gerealiseerde projecten.