Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - High Welfare Floor

HWF

Hebo Beton is exclusief leverancier van de High Welfare Floor, een innovatief vloersysteem waarbij vaste mest en dunne mest meteen worden gescheiden. Voor de HWF zijn materialen gekozen die de ammoniakuitstoot tot een minimum beperkt. De vaste mest wordt middels een reinigingsrobot afgevoerd.

Aanleg High Welfare Floor

High Welfare Floor voor de afkalfstal

 Doorlaat High Welfare Floor

Belangrijkste voordelen High Welfare Floor

  • Snelle en flexibele bouwmogelijkheden
  • Geen hoge investeringskosten voor mestopslag
  • Flexibel, waardoor u bijzonder eenvoudig uw stal kunt uitbreiden
  • Ook geschikt voor (zeer) slechte ondergronden

U bent zeer flexibel in de keuze voor de overkapping. Dit biedt kansen voor vrije uitloopstallen, kasbouwstallen en koeland concepten. De High Welfare Floor is geschikt voor dierverblijven voor paarden, geiten, schapen, koeien en varkens. Daarnaast wordt de High Welfare Floor door onze klanten gekozen voor afkalfstallen en jongveestallen.

Het gebruik van innovatieve materialen levert u besparingen op t.o.v. traditionele stalvloeren. Daarbij komen de besparingen voor mestopslag en flexibele opbouw, waardoor de totale investeringen drastisch worden teruggebracht. Op www.highwelfarefloor.com is meer informatie te vinden over het vloersysteem.

Nominatiebadge_2015

 

High Welfare Floor is branche winnaar Nationaal Business Succes Award, klik op het logo voor gehele interview op RTL7

Advies op maat

De specialisten van Hebo Beton geven u graag passend advies op maat. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak op locatie. Onderstaand vindt u alvast een kleine selectie van projecten. Kijk voor meer fotomateriaal bij de referenties.