Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Nieuws - Hebo Beton presenteert HWF vloer ook tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2014

Hebo Beton presenteert HWF vloer ook tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2014

Van 28 tot en met 30 oktober 2014 staat Hebo Beton op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. In de stand zullen naast het assortiment betonproducten, asfalt en erfinrichtingsproducten, de High Welfare Floor (HWF) gepresenteerd worden.

Hebo Beton is exclusief leverancier van de High Welfare Floor, een innovatief vloersysteem waarbij vaste mest en dunne mest meteen worden gescheiden. Voor de High Welfare Floor zijn materialen gekozen die de ammoniakuitstoot tot een minimum beperkt. De vaste mest wordt middels een reinigingsrobot afgevoerd.

Over RMV Hardenberg

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg geldt als hét platform voor rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers.

Tijdens de drie beursdagen biedt Evenementenhal Hardenberg deze sector een platform om persoonlijk contact te onderhouden en te leggen. Op een zakelijke en gastvrije wijze zijn inspiratie, contact, innovaties en toekomst sleutelbegrippen die het deelnemen en bezoeken aan deze vakbeurs zinvol maakt. Meer informatie via de website van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen.