Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Gestort beton

Gestort beton

Bent u van plan om op uw terrein of voor uw kavelpad gebruik te maken van gestort beton? Dan maakt u een goede keuze. Gestort beton is sterk, solide en onderhoudsarm. Met beton kiest u voor een degelijke en duurzame oplossing die jarenlang mee kan gaan. Daarvoor heeft u specialisten nodig. Bij Hebo Beton vindt u die specialisten.

Gestort beton

Gestort beton kan niet zomaar op elk terrein worden gebruikt. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de grondsoort en de grondwaterstand. Het draagvermogen van gestort beton is namelijk afhankelijk van deze factoren. Een goede afwatering van het terrein kan het draagvermogen dan ook aanzienlijk vergroten.

Voordelen gestort beton

Het belangrijkste kenmerk van gestort beton is de stijfheid. Deze stijfheid biedt als voordeel dat de belasting over een groot oppervlak van de ondergrond wordt verdeeld. Omdat de ondergrond op deze manier minder belast wordt, treedt er geen vervorming op. Daarnaast is gestort beton waterdicht en vindt er geen spoorvorming plaats. Gestort beton is mogelijk in een gladde of geborstelde uitvoering.

Advies op maat

Neemt u contact op met de vakmensen van Hebo Beton voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de beste oplossing voor uw erf of bedrijfsterrein. Kijkt u ook bij Referenties voor reeds gerealiseerde projecten.