Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Nieuws - Check-up voor de eerste snede

Check-up voor de eerste snede

Nu de eerste snede vlak voor de deur staat, is het goed de kwaliteit van uw voersilo te controleren. Hebo Beton biedt diverse accessoires om uw silo oogstklaar te maken en/of te beschermen, zodat zuren en perssappen geen invloed hebben op uw keerwanden.

Om uw voersilo in optimale conditie te houden, adviseert Hebo Beton nadrukkelijk uw silo te voorzien van een beschermlaag. Deze beschermlaag voorkomt het invreten van suikers en zuren uit het ruwvoer en verlengd daarmee de levensduur van uw silo. De beschermlaag wordt niet standaard aangebracht. Vraagt u daarom vooraf naar de mogelijkheden. Wij leggen u graag de verschillende opties uit.

Naast de diverse oplossingen voor een optimale levensduur van uw silo, levert Hebo Beton ook een ruim assortiment accessoires, zoals waterslangen, sjorbanden en looprekken voor het eenvoudig en zorgvuldig afdekken van uw opslagsilo. Maak het gebruik van uw silo dit seizoen een stuk gemakkelijker! Neem vandaag nog contact op voor het plannen van een afspraak of het plaatsen van uw bestelling.