Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Betonplaten

Betonplaten

Hebo Beton levert exclusief de merken Stelcon en Ascon. Twee sterke merken in betonplaten. Daarnaast biedt Hebo Beton met de industrieplaat een goede plaat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U krijgt voor iedere toepassing de juiste plaat voor uw specifieke situatie.

Toepassingsgebieden Hebo Beton betonplaten

Betonplaten worden toegepast voor evenemententerreinen, bedrijfsterreinen, kavelpaden, opslagterreinen en silo’s. De Stelcon platen en Ascon  platen van Hebo Beton zijn van dusdanig hoge kwaliteit dat ze direct vanaf de vrachtwagen gelegd worden. Daardoor bespaart u tijd en liggen de platen direct op de gewenste plaats. Industrieplaten worden conventioneel gelegd en bieden u een goede oplossing tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

Advies op maat

Neemt u contact op met de vakmensen van Hebo Beton voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de beste oplossing voor uw erf of bedrijfsterrein. Kijkt u ook bij Referenties voor reeds gerealiseerde projecten.

Diverse betonplaten van Hebo Beton:

Stelcon platen

Ascon platen

Industrieplaten