Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Betonnen roostervloeren

Betonnen roostervloeren

Hebo Beton & Asfalt biedt u een ruim assortiment aan roostervloeren en boxdekken. Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde en zeer innovatieve partners. U kunt verzekerd zijn van het beste product voor uw bedrijf. Vraag onze specialisten naar de uitgebreide informatie en de maten van de diverse producten.

Betonnen roostervloeren van Hebo Beton

Betonnen roostervloeren en boxdekken zijn onmisbare elementen in een stal. Uw vee staat rustiger op een schone en stevige ondergrond en zal zich gemakkelijker bewegen van en naar de wei. De roosters zorgen voor een goede afvoer van mest en overtollig vocht naar de mestkelders.

Voordelen betonnen roostervloeren van Hebo Beton

De betonnen roostervloeren van Hebo Beton hebben belangrijke voordelen. Door de perfecte staat van afwerking van al onze stalvloerproducten, is uw vee voorzien van een prettige ondergrond. De producten worden zorgvuldig gecontroleerd en met een speciale nabewerking worden ze braamvrij gemaakt. Daarnaast is uiteraard rekening gehouden met de werking van zuren en gassen op beton.

Specifieke informatie?

Voor elke toepassing kan Hebo Beton & Asfalt de juiste vloer leveren. Heeft u jongvee, varkens, runderen of paarden; wij maken samen met u een optimaal stalvloerplan. Informeer bij onze specialisten naar de mogelijkheden voor uw situatie.