Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Asfalt

Asfalt

Asfalt is een duurzame en naadloze manier van erf- en terreinverharding. Zo wordt asfalt in de agrarische sector ingezet voor silovloeren, kavelpaden, voergangen en complete erfverharding. Ook voor industriële en particuliere terreinen wordt in toenemende mate voor asfalt gekozen. Iedere toepassing vraagt een eigen oplossing. Hebo Beton legt u graag uit wat in uw situatie wenselijk is.

Nauwkeurige aanleg asfalt door Hebo Beton

Door middel van satelietinmeting brengen we uw terrein exact in kaart. Dit zorgt voor nauwkeurige calculaties en zorgvuldige aanleg. U voorkomt nare verrassingen achteraf en haalt mensen op uw erf met verstand van zaken. Uiteraard gebruiken wij uitsluitend goedgekeurd asfalt van Nederlandse asfaltcentrales.

Voordelen asfalt

  • Zeer geschikt voor renovatie;
  • Snel gebruiksklaar. Uw bedrijfsterrein of erf is binnen enkele dagen weer toegankelijk;
  • Voor vrijwel alle ondergronden geschikt;
  • Snelheid van aanleg.

Zuurbestendig asfalt

Omdat er voor iedere toepassing een ander soort asfalt met een andere samenstelling nodig is, spreken wij alle details nauwkeurig met u door. Daarbij letten we op locatie, ondergrond, belasting en toepassing. Zo levert Hebo Beton o.a. zuurbestendig asfalt.

Advies op maat

Neemt u contact op met de vakmensen van Hebo Beton voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de beste oplossing voor uw erf of bedrijfsterrein. Kijkt u ook bij Referenties voor reeds gerealiseerde projecten.