Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Nieuws - Agrarische Kontaktdagen 2012

Hebo Beton aanwezig tijdens AK dagen 2012

Vrijdag 30 november en zaterdag 1 december 2012 is Hebo Beton aanwezig tijdens de Agrarische Kontaktdagen in Emmeloord.

Openingstijden:
Vrijdag 30 november van 13:00 tot 10:00 uur
Zaterdag 1 december van 10:00 tot 16:00 uur

De Agrarische Kontakt Dagen (AKD) is in 2006 opgestart door de bedrijven Greve BV, Tolsma BV, N. van Staveren BV en Profytodsd. De beurs staat garant voor noviteiten, maar ook voor gezelligheid. De mix van ontmoeten, praten, lezingen en demonstraties is een ijzersterke combinatie.

Het doel van de beurs is om een exclusieve presentatie te bieden waarbij elk type bedrijf die banden heeft met de agrarische sector is vertegenwoordigd: Van bewaringstechniek en mechanisatie van gewasbescherming tot verzekering en van olie tot makelaardij. Een compleet palet, met leuke en diverse mix.
De AKD worden lokaal georganiseerd, waardoor de AK Dagen een toegankelijke en laagdrempelige beurs is. Zowel voor bedrijven als voor bezoekers. Daarnaast worden diverse lezingen gehouden, wat de beurs nog een extra dimensie geeft. Meer info over de lezingen volgt op de website van de AK Dagen: www.agrarischekontaktdagen.nl.

Toegang tot de AKD is geheel gratis. Bezoek Hebo Beton tijdens de AK Dagen en blijf via deze website op de hoogte.