Verstand van betonzaken

Optimale indeling van uw bouwblok is cruciaal. Hebo adviseert u graag hoe uw erfindeling positief bijdraagt aan uw rendement.

Met Hebo Beton haalt u mensen met verstand van zaken op uw erf.

U bevindt zich hier: Home - Accessoires

Accessoires

Naast de diverse producten voor optimale inrichting van uw bouwblok, levert Hebo Beton ook een ruim assortiment accessoires, zoals waterslangen, sjorbanden en looprekken voor het eenvoudig en zorgvuldig afdekken van uw opslagsilo. Ook voor het verlengen van de levensduur van uw keerwanden biedt Hebo Beton oplossingen.

Bogenhal

Bogenhal opslagHebo Beton levert tevens bogenhallen. Flexibele opslaghallen voor bijvoorbeeld hooi, stro, balen of machinerie. Informeer naar de specificaties en benodigde vergunningen voor een bogenhal. Hebo Beton adviseert u graag.

 

Sjorbanden

Kiest u voor een snelle en relatief goedkope manier van afdekken, dan zijn de sjorbanden van Hebo Beton een uitstekende oplossing. Sjorbanden bevorderen de druk van bovenad op de kuil en kunnen goed in combinatie met autobanden gebruikt worden.

De sjorbanden onder eigen label zijn verkrijgbaar in de standaardmaten 9, 12, 15, 20, 25 en 30 meter lang. Uiteraard zijn op aanvraag andere maten leverbaar.

Clicksysteem


Met het clicksysteem van Hebo Beton kunt u snel en efficiënt uw plastic afdekfolie vastklikken. Na het inkuilen van het gras, de mais of uw bijproducten dekt u de silo af en klikt u eenvoudig het systeem vast op de silowand.

Het clicksysteem is zowel los als in combinatie met silowanden verkrijgbaar.
Neemt u voor meer informatie, specificaties en toepassingsmogelijkheden contact op met één van onze specialisten.

Loopplanken

Ideaal om uw kuil af te dekken. Door middel van het bevestigen van loopplanken aan de silowanden, kunt u op alle niveau’s werken en staat u stevig en veilig. Dit voorkomt onveilige werksituaties en daarmee ongevallen bij het afdekken van uw (ruw)voer.

Evenals het clicksysteem zijn de loopplanken zowel los als in combinatie met de silowanden te bestellen.

Advies op maat

Neemt u contact op met de vakmensen van Hebo Beton voor vrijblijvend advies op maat. Informeert u gerust naar de beste oplossing voor uw erf of bedrijfsterrein. Kijkt u ook bij Referenties voor reeds gerealiseerde projecten.